Werk

Afscheid nemen bestaat niet

2011

In Viva 40 staat een bijzonder artikel van mijn hand. Binnenkijken is een rubriek die ik vaker verzorg voor Viva. Toch is deze anders dan andere. Het is de laatste Binnenkijken van mijn hand: ik stop voorlopig met freelancen. De hele Viva staat in het teken van gluren. Gluren bij de buren, bekende hoofdredacteuren en gluren op andermans Facebook (vooral van dat laatste ben ik een fervent liefhebber). Voor dit themanummer interviewde ik Viva’s chef over haar interieur. En tegelijkertijd gluurde ik dus in haar huis.

Daarnaast is dit voorlopig mijn laatste artikel in Viva (boehoe). Als je een beetje goed gegluurd hebt, wist je al dat ik sinds drie weken een baan heb als webredacteur. Heel erg leuk. En fulltime. Dat betekent dat ik freelancen stop zet. Op dit moment is het een goede keuze voor mij en ik ben heel erg blij met mijn nieuwe baan! Mijn website laat ik in ieder geval bestaan, zodat jullie lekker kunnen gluren.

Wil jij gluren bij de redacteuren/marketingmedewerkers van Viva, de hoofdredacteur van ELLE en nog veel meer leuke mensen? Koop dan zeker de gluurders-Viva. Tot woensdag in de winkels.